Om Blekinge Proal

En komplett systemleverantör

Blekinge Proal är en erfaren och pålitlig legotillverkare av kompletta system.

I Sverige finns vår 5 000 m² stora anläggning i Sölvesborg. Här arbetar ca 50 medarbetare med pressgjutning, bearbetning, ytbehandling och montering.

I Polen finns vår 3000 m² stora anläggning i Wejherowo. Här arbetar ca 50 medarbetare i moderna lokaler med toppmodern utrustning, bland annat komplett kromateringslinje med tillhörande pulverlackering och efterföljande texttryckning, montering och emballering.

Vi har etablerat oss hos kunder som ställer krav på högsta kvalitet, och som sätter värde på att alla steg i värdekedjan finns hos oss.

Kvalitetstillverkning i toppklass

Passion för kundnöjdhet, produktionsteknik, brett kunnande och stort engagemang. Fyra faktorer som tillsammans gör oss till ett pålitligt och kompetent tillverkningsföretag. Vår styrka ligger i att leverera färdiga produkter med höga krav på flexibilitet, leveransprecision och kvalitet.

Vårt erbjudande

Blekinge Proal Polen

Blekinge Proal är beläget i Wejherowo, Polen. I den 3 000 m² stora anläggningen finns all den erfarenhet och spetskompetens som krävs för att, i egen regi, utföra manuell efterbearbetning, kromatering, pulverlackering och kvalificerad montering. Här finns även maskiner för blästring, trumling och kulpolering samt utrustning för att balansera produkter med höga varvtalskrav.

Ett företag med anor

Blekinge Proal grundades 1994 under namnet Blekinge Pressgjuteri. Alltsedan starten har vi samlat på oss all den erfarenhet, resurser och kompetens som krävs för att kunna erbjuda flexibla lösningar som täcker kundspecifika behov, oavsett hur de ser ut.

Miljö & Kvalitet

Engagemang, hållbarhet och produkter enligt kundkrav.

Miljö & Kvalitet

Denna webbplats har översatts med hjälp av Google Translate. Med reservation för eventuella felaktiga översättningar.